top of page
Logo mintgroen #81C8BAMintgroen #81C8BA.png

Soundfloating

CONTACT

Waldeck-Pyrmontkade-2-Grote-Pyr.jpg

locatie

 De Grote Pyr
op de hoek van Elandstraat / Waldeck Pyrmontkade in Den Haag

~

jaartal

1907

~

verdieping

3

~

openbaar vervoer

tram 3, tram 17
~

parkeergelegenheid

ja

~

Aquasonic is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw uit het 19e-eeuw met een prachtige uitzicht over de stad Den Haag. 

Aquasonic Soundfloating

 

Waldeck Pyrmontkade 116

2518 JR Den Haag

 +31 6 25 326 260

 info@aquasonic-soundfloating.com

Ingang op binnenplaats

De ingang van onze praktijk ligt op de binnenplaats van het gebouw. Om daar te komen, loop je naar de zijkant van het gebouw via Elandstraat 200. Ga voorbij de slagboom en loop door naar het binnenplein. Bij de deur vind je onze deurbel aan de linkerkant.

Bereikbaarheid

Auto: vanaf de A12 / Utrechtsbaan neem je de afslag centrum-west. Via de Mauritskade rijd je rechtdoor en kom je vanzelf in de Elandstraat. Onze locatie bevindt zich op de hoek Elandstraat / Waldeck Pyrmontkade.

OV: Neem tram 3, halte Elandstraat-West. Tram 3 stopt recht voor de deur van het gebouw waarin onze praktijk is gevestigd. Ook kun je met tram 17 reizen, halte Elandstraat. Loop de Elandstraat in richting van de AH XL totdat je bij Waldeck Pyrmontkade bent.

Parkeren

Bij onze locatie zijn drie parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. De ingang naar de parkeerplaats bevindt zich op de Elandstraat 200. Ga onder de slagboom door en direct aan de linkerkant vind je de bezoekersparkeerplaatsen (zie bordjes 'bezoeker'). Meestal is er wel een plekje vrij.

 

Zijn de bezoekersparkeerplaatsen allemaal bezet? Gebruik s.v.p. niet de andere parkeerplaatsen op het terrein, die zijn van de andere bedrijven en bewoners van het pand. Je kunt vlakbij parkeren: 100 meter verderop in de Elandstraat is een groot parkeerterrein van de AH XL . De eerste twee uur kun je daar gratis parkeren, daarna kost het 4,50 euro per uur.

Op het parkeerterrein van onze locatie is geen oplaadpunt.

Toegankelijkheid

Onze praktijkruimte ligt op de derde verdieping. In het pand is geen lift aanwezig. Voor minder validen is onze locatie wel voor het grootste deel toegankelijk gemaakt. Er is bijvoorbeeld een aparte ingang voor rolstoelen. Ook is er een traplift die tot de tweede verdieping gaat. De laatste trap moet je dan zelf lopen (als dat lukt), of anders worden gedragen. Laat het ons weten.

bottom of page